Naar content
stage producer
content marketing x native advertising

stage producer

Als stagiair(e) producer intern ben jij samen met het sales team degene die mediabureaus, adverteerders en bloggers laat schitteren. Zonder jou geen succesvolle campagnes.

Adfactor is al meer dan 10 jaar specialist in content marketing (ook wel native advertising). We verbinden merken aan influencers en publishers. En we werken hard aan contentconcepten en nieuwe technologieën, allemaal om digital advertising zo persoonlijk mogelijk te maken: hét recept voor een krachtige boodschap en aandacht van het publiek. Afgelopen 9 jaar zijn we door mediaplanners verkozen tot beste online media exploitant. Lees hier meer over wat Adfactor doet.

Hoe ziet je dag als stagiair(e) producer intern eruit?

  • ​Je komt naar ons hoofdkwartier pal naast het paleis van de Koning in hartje centrum Den Haag. De kans is groot dat je eerst nog even bij Lola’s binnenloopt, de lekkerste koffiebar van de stad.
  • Als ondersteuning van ons salesteam help je bij de uitvoering van content marketing campagnes. Je bespreekt met je team waar je die dag mee aan de slag zult gaan. Dat kan van alles zijn, van het meedenken over creatieve voorstellen tot het maken van presentaties en cases. 
  • Je ondersteunt de producer in een goede monitoring van lopende campagnes en hebt een call met een populaire influencer of adverteerder waarmee je een campagne gaat opstarten.
  • Successen moeten gevierd worden en gezelligheid is de olie in onze machine! Lunchen doen we met het hele team aan tafel en de Ierse pub bij ons in de straat biedt altijd ruimte voor een ‘breek-de-week’-borrel of vrijdagmiddagborrel.

Wat breng je met je mee?

  • Passie voor internet en interactieve media.
  • Gevoel voor aansprekende content en de Nederlandse taal.
  • Kennis van een WO/ HBO studie richting communicatie, media of marketing die je momenteel volgt.
  • Een karakter waarin je servicegericht, ondernemend, slagvaardig, nauwkeurig, georganiseerd, representatief en sociaal bent.
  • Je hebt kennis van social media en werkt zelfstandig.
  • Huisje, boompje, beestje in (de buurt van) Den Haag.

Wat krijg je ervoor terug?

Een stage bij een toonaangevende speler in de online media. Tijdens de stage leer jij van alles op het gebied van online advertising, influencers, content marketing en sales. Aan het einde van de periode heb je ervaring opgedaan in de online media wereld en weet je als geen ander hoe deze wereld in elkaar zit. De stage is voor 6 maanden en 4/5 dagen per week. Klinkt dit cool of klinkt dit cool? Stuur je sollicitatie naar Simone Wierema via werken@adfactor.nl.