Naar content
Spring into spring
Lente special 2017

Spring into spring

Wil jij dat jouw product op de Paastafel komt? Of je merk koppelen aan de lente kriebels en zo top of mind zijn? Wij regelen het, met het grootste influencer netwerk van Nederland.

Wij koppelen merken aan het lente gevoel en de Paasideeën van onze influencers. In deze special staan content marketing ideeën om te laten zien hoe onze influencers jouw merk naadloos meenemen in hun contentcreaties over Pasen, de grote voorjaarsschoonmaak en de uitjes voor de meivakantie.

​Spring into spring

{tekst_titel}

In het voorjaar doen onze influencers massaal hun best om de vrolijkste Paastafel en het lekkerste Paaseten neer te zetten. Onze foodinfluencers inspireren met verrassende recepten en de home deco influencers maken met de laatste seizoentrends de tafel Paas-proof. 

Om hierop in te haken hier een aantal verschillende content marketing ideeën:

  • Bunny breakfast: zoveel Paasrecepten daar kunnen onze foodies een foodestafette mee vullen: worteltjestaart, Paaseieren cake, eetbare kransen, Paasbrood en veel meer Paasrecepten.
  • The grass is greener where you water it: home deco influencers inspireren met groencreaties voor buiten en de Paastafel binnen.
  • So eggcited: dagjes uit voor de kids & moms.
  • Serial Cleaner: de grote schoonmaak staat voor de deur, onze influencers geven tips en hacks waar iedereen beter van wordt. 

Inspiratie?

Denk aan video's, stories en instagramposts.

{tekst_titel}

Vraag de special aan

Benieuwd naar de Spring into Spring special? Vraag dan vrijblijvend een special aan bij Wouter en zie wat onze influencers dit voorjaar voor jou kunnen betekenen.