Naar content
Onze influencers
zijn niet te missen in de media

Onze influencers

Onze influencers zijn niet te missen in de media. Ze zijn te zien op televisie, te horen op de radio of je kunt over ze lezen in tijdschriften en op websites. In dit artikel een greep uit de publicaties van afgelopen maand met onze populaire influencers.

Zo is Zoë van Moderne Hippies geïnterviewd voor Viva.nl, was Laura van Laura´s Bakery te zien in een aflevering van Radar, Vera Camilla was te gast bij NPO Radio 1, Pauline van Uit Pauline’s Keuken stond met maar liefst vier pagina’s in de Grazia, Femke Creemers van Caravanity was te zien in een tv-item van EenVandaag en drie van onze foodinfluencers stonden in de Santé.

Zoƫ

Op Viva.nl staat een interview met Zoë van Modernehippies.nl. Aan de hand van 3 inspirerende vragen doet Zoë haar verhaal over haar eigen blog.

Laura

Laura van Laurasbakery.nl mocht 'fototaarten' testen als gastjurylid bij Radar. Bekijk het fragment.

Vera Camilla

Op NPO Radio 1 vertelde Vera van Veracamilla.nl meer over de Reclamecode Social Media. Beluister het fragment:

Femke

De caravan is weer hip, zo luidde het onderwerp van het tv-item op EenVandaag. Femke Creemers van Caravanity.nl weet alles van caravans en deelde graag haar kennis.

Pauline

Wel 4 pagina’s kreeg Pauline van Uitpaulineskeuken.nl in de Grazia. Met een interview over haar favoriete eten en recepten uit haar kookboek.

Sesanne, Francesca en Pauline

Drie van onze foodbloggers schitterden in de Santé: Sesanne van Thelionkitchen.nl, Francesca van Francescakookt.nl en Pauline van Uitpaulineskeuken.nl. Santé vertelt o.a. meer over de topics die de foodbloggers behandelen op hun blogs.