Naar content
in de spotlight
onze bloggers in de media

in de spotlight

Onze bloggers konden de afgelopen tijd volop schitteren in diverse media. Maar liefst drie van onze bloggers waren vanwege hun expertise te gast in televisieprogramma’s van RTL en RTV Utrecht.

Ook was er aandacht onderling: een van onze homedeco-bloggers schreef een lang artikel over de woonstijl van een van onze foodbloggers.

Simone geeft een inkijkje aan RTV Utrecht

Simone van Simoneskitchen.nl werd bezocht door RTV Utrecht om over haar blog te vertellen. Wat is een foodblog eigenlijk en wat houdt het in om een foodblogger te zijn? RTV Utrecht ging langs bij Simone om deze vragen te beantwoorden. Zij liet zien hoe ze inspiratie opdoet voor haar gerechten en hoe ze foto’s maakt voor haar blog.

2WMN vertellen over hun blog bij Life4You

Martine en Willemijn van 2WMN waren te zien in Life4You, het lifestyleprogramma van RTL 4. Dit item was onderdeel van een nog lopende campagne voor Bugles. Hierover kun je op een later moment meer lezen op ons blog. Martine en Willemijn krijgen in dit leuke item ook volop ruimte om van alles te vertellen over hun succesvolle blog.

InteriorJunkie vertelt over botanisch wonen bij RTL Boulevard

Botanisch wonen is de nieuwste trend op interieurgebied. RTL Boulevard nodigde Elisah van Interiorjunkie.com uit om hierover te vertellen. Elisah geeft tips over hoe je deze interieurtrend kunt verwerken in je huis; van groot tot klein budget en voor kleine appartementen tot grote woningen.

Showhome gaat op bezoek bij foodblogger Pauline

Als afsluiter een mooie samenwerking tussen onze bloggers. Foodblogger Pauline opende haar deuren voor een van onze homedeco-bloggers: Showhome.nl. Showhome.nl heeft een uitgebreide binnenkijker gemaakt bij deze populaire foodblogger. Een aansprekende manier om zo de krachten te bundelen!