Naar content
in de spotlight
Showhome, VeraCamilla en Fashionisaparty

in de spotlight

Interieurblog Showhome is langs geweest bij beautyblogster VeraCamilla. Een coole 'binnenkijker' bij deze populaire blogster thuis. Daarnaast is Suzanne van Fashionisaparty model geweest bij een shoot voor de Grazia. Bekijk de super mooie reportage.

VeraCamilla bij Showhome.nl

Interieurblog Showhome.nl maakt altijd leuke 'binnenkijkers'. In deze rubriek krijg je een kijkje in een mooi, bijzonder of inspirerend huis. Dit keer is Showhome langs geweest bij beautyblogster VeraCamilla.nl.

Ze woont sinds oktober 2013 in een mooi appartement in Amsterdam, vlakbij het centrum met uitzicht over de stad. Vera werd direct verliefd op het huis door de prachtige raampartijen, de luxe keuken en de ruime opzet van het huis. Bekijk hier hoe goed Showhome het mooie huis van Vera in beeld heeft gebracht.

Suzanne in de Grazia, april 2014

Suzanne van Fashionisaparty.nl staat deze maand model in de Grazia! Ze werkte mee aan een artikel over de laatste trends voor spring & summer. Samen met Dionne laat zij zien dat je er fashionable uit kunt zien in maat 36 én 46. Gorgeous in every size!