Naar content
in de spotlight
David, Nina, Debbie en Anna

in de spotlight

David van Bright.nl en Nina van Chickslovefood.com waren te zien bij programma's op RTL. Debbie van Sixfeetfromtheedge.com stond in de metro vanwege Internationale Nike Air Max dag en Anna van NSMBL.nl heeft een uitgebreid interview in de Cosmopolitan.

David van Bright.nl in RTL Nieuws, 19 maart 2014

Met 3D-bril in de virtuele achtbaan: net echt. Dat zie je bij een item bij RTL nieuws over de zogenaamde 'virtual reality-bril'. Onze gadgetexpert van Bright.nl vertelt over de ontwikkelingen en techniek achter deze vooruitstrevende bril.

Nina van Chickslovefood.com bij Editie NL, 26 maart 2014

Bonen zijn booming en lekker! Daar hebben ze bij Editie NL een item over gemaakt. In de laatste drie jaar aten Nederlanders 50 procent meer peulvruchten. Nina van Chickslovefood.com maakte voor dit item 5 heerlijke recepten met bonen. Bekijk hier de aflevering én de recepten van Nina.

Debbie van Sixfeetfromtheedge.com in Metro, 26 maart 2014

Op 26 maart was het Internationale Nike Air Max Dag. In de Metro lieten ze echte fans aan het woord. Debbie van SixFeetFromTheEdge.com is Nike Air Max verslaafd. Al noemt ze het zelf liever een 'sneakertic'. Ze combineert de schoenen graag met een nette pantalon of onder een jurkje. Bekijk haar stijl op haar blog.

Anna van NSMBL.nl in Cosmopolitan, april 2014

Anna van NSMBL.nl in Cosmopolitan, april 2014