Naar content
iculture piekt
met iPhone 6 release

iculture piekt

Op 9 september kondigde Apple de langverwachte iPhone 6 aan. iCulture, de autoriteit op het gebied van iPhones en alles op het gebied van Apple, volgde dit event op de voet. Rond het event piekte iCulture gigantisch in bereik, een mooie boost voor deze populaire site.

In de aanloop naar het event zorgde iCulture al voor het laatste nieuws, geruchten en informatie over het Apple event. Naast een speciaal ingericht iPhone 6 dossier, kon je je ook inschrijven op een Facebook event van iCulture en stond de Twitter tijdlijn vol. Tijdens het event zat een team van experts klaar om je van het laatste nieuws te voorzien en na afloop kon je direct een handige samenvatting op iCulture.nl vinden. Nu Apple ook de Apple Watch heeft aangekondigd voor begin 2015 is iCulture nog interessanter geworden als lifestyle-titel. Dit alles zorgt voor een groei in het bereik op de platformen van iCulture.nl.

Bezoekverloop rond het Apple event 9 september op iCulture.nl

Bezoekverloop rond het Apple event 9 september op iCulture.nl

Advertentiemogelijkheden

Elke Apple fan wist 9 september in te schakelen naar een van de nieuwsbronnen van iCulture. De site met maandelijks meer dan 1,5 miljoen uniek bereik en 120.000 app downloads heeft interessante advertentiemogelijkheden.

Naast high impact en responsive display formaten biedt iCulture ook vele mogelijkheden voor native advertising. Naast bijvoorbeeld het testen of boosten van een app kunnen ook rubrieken gesponsord worden.

Denk aan rubrieken als:

  • iCulture Bizz beschrijft zakelijke oplossingen die Apple biedt voor iPhone, iPad en Macgebruikers. Lees hier meer over iCulture Biz.
  • iCulture Home Handige apps en automatisering in en om het huis om het huishouden makkelijker te maken.
  • iCulture Body Alles over gezond(er) leven. Van sportapps tot coachingsapps en van voedingsapps tot EHBO-apps.
  • iCulture Car Wat wordt de rol van Apple in de nieuwste auto's? iCulture Car zit bovenop de nieuwste ontwikkelingen voor Apple in je auto.
  • iCulture Deals bespreekt elke werkdag stipt om 16:00 uur de allerbeste koopjes voor Apple-liefhebbers. Afgeprijsde of tijdelijk gratis apps, de heetste accessoires, iTunes-tegoed, voordelige abonnementen en meer. Benieuwd naar de mogelijkheden om deze veelgelezen rubriek te sponsoren? Dit kan in combinatie met het eveneens zeer populaire Twitter-account @iCultureDeals.
Meer weten over de advertentiemogelijkheden op dit interessante platform? Onze accountmanagers vertellen je graag meer!