Naar content
Chicks love food boekrelease
5 or less-kookboek

Chicks love food boekrelease

De vriendinnen Nina en Elise, studie- en huisgenoten, starten een paar jaar geleden door hun gezamenlijke passie voor eten en koken een blog: Chickslovefood.com. Een uit de hand gelopen hobby resulteert nu in het uitbrengen van hun eerste boek: het 5 or less-kookboek.

Twee jaar geleden bedachten Nina en Elise de rubriek '5 or less' op hun blog. Dit zijn snelle en gezonde recepten met maximaal 5 ingrediƫnten. De recepten zijn eenvoudig en origineel, dat ook. Deze rubriek wordt al snel erg populair en toen kwam de vraag van een uitgeverij: willen jullie een boek uitbrengen?

boekpresentatie

Nina en Elise van Chickslovefood.com presenteerden 3 september hun eerste boek: het 5 or less-kookboek. De dag begon met een uitzending bij Koffietijd. In de middag stond de officiele boekpresentatie op het programma. Met een persoonlijke video door de chicks zelf gemaakt (zie hieronder) werd het nieuwe boek gelanceerd onder genot van uiteraard heerlijke hapjes en drankjes.

Komende weken gaan de chicks op tournee door Nederland. Bekijk hun tourschema, maar het boek direct bestellen kan natuurlijk ook. Wij zijn supertrots en wensen Nina en Elise heel veel succes!

lanceringsvideo