Naar content
over ons
content marketing x native advertising

over ons

Adfactor is specialist in content marketing (ook wel native advertising). Al sinds 2005 verbinden wij merken aan bloggers en publishers. De content die we plaatsen past bij het merk en de interesses van de doelgroep. Zo maken we digital advertising persoonlijk: hét recept voor een krachtige boodschap en aandacht van het publiek.

Je doelgroep bereiken én binden is lastig in een overvol medialandschap. Daarom kiezen wij niet voor nog grotere advertenties, maar voor de kracht van influencers. We verbinden het merk aan de juiste influencers en aansprekende content. Met een slimme mix van deze drie zal de doelgroep de content en het merk zien én onthouden. Dit is de ‘sweet spot’ van content marketing: de beste match tussen de boodschap van het merk, de context van de influencer en de interesse van de doelgroep. Lees verder over onze aanpak en content marketing producten.

Al sinds 2005 een ervaren specialist

Specialist in content marketing word je niet zomaar. In 2005 was Adfactor het eerste bureau van Nederland dat adverteerders de mogelijkheid bood om via specifieke sites en blogs aandacht te vragen voor hun merk.

Inmiddels is ons portfolio uitgegroeid tot een zeer breed aanbod aan influencers. Grote, maar ook kleinere websites hebben zich bij ons aangesloten, van food en lifestyle tot business en entertainment. Ook qua technieken en kanalen hebben we niet stilgezeten. Social media, video, events en mobile: we zijn allround in het hele speelveld van content marketing.

Gepassioneerd team

Geen resultaten zonder team. Daarom bestaat ons team uit gepassioneerde adviseurs en projectmanagers met een goed gevoel voor aansprekende, relevante content en de juiste match tussen merk en influencers. Omdat we geloven in goede relaties met alle spelers in ons werkveld, zijn we gemakkelijk benaderbaar, eerlijk en betrokken. Met een no-nonsense instelling en een hands-on mentaliteit doen we wat we beloven en gaan we graag een stap verder dan anderen.

Vertrouwen en erkenning

Dat onze visie aanspreekt zien we terug in het vertrouwen dat we ontvangen. We zijn er trots op dat we mogen werken voor de top 500 adverteerders van Nederland. Daarnaast beschikken we over een enorm netwerk aan content creators verspreid over allerlei thema’s en doelgroepen. Met diverse grote Nederlandse blogs en communities hebben we een exclusieve samenwerking. Al 9 jaar op rij vinden mediaplanners ons de beste online exploitant van Nederland in het Adformatie Kerstrapport. In de Emerce 100 zijn we nummer 1 sales house van Nederland. Ook wonnen we een AMMA award voor Exploitant van het Jaar 2012 en 2013.

Lees verder over onze producten, websites en cases, of volg ons blog voor de laatste updates. Ben je vooral benieuwd naar wat Adfactor voor jou kan betekenen? Neem dan contact met ons op: bel 070 338 88 80 of mail info@adfactor.nl.